Olympica

Namnbyte på Asken och Bylegården i Täby

Namnbyte Asken Bylegården

Förskolorna Askens Montessoriförskola och Bylegårdens förskola i Täby följde med in i Olympicas organsiation i samband med övertagandet 2016. Vi har under flera år arbetat under ett och samma paraply med en gemensam skolchef för alla Olympicas förskolor, Isabella Herrström. Isabella är också rektor i Täby och har varit i Olympicas tänk sedan 2012. I samband med 20-årsjubiléet byter även våra förskolor i Täby namn och kallas numera Olympicaförskolor de också.

Olympica har ett extra starkt fokus på att föra in mer idrott, lek och rörelseglädje i den dagliga verksamheten, och drivs av ett stort hjärta och höga förväntningar på varje barn, vilket ligger väl i linje med den verksamhet som bedrivits i Täby. Därför känns det naturligt att byta namn och tydligare signalera tillhörigheten till Olympica! 

Du som förälder till ett barn som går hos oss kommer främst att märka skillnaden i form av några nya skyltar och profilmaterial, men i övrigt möter du samma personal och verksamhet som tidigare!

PS. Olympica firar 20 år 20 okt 2020, och vi kommer förstås liksom de övriga skolorna att fira det tillsammans med våra barn! Det blir ballonger, gofika och självklart ett extra rörelsepass, precis som det ska vara på Olympica!