Olympica
Olympicaförskolan
Välkomment till Olympicaförskolan!

Olympicaförskolan i Gagnef

Olympicaförskolan i Gagnef är den lilla pärlan som ligger magiskt vackert i den natursköna miljön på Solsheden i Gagnef. Miljön kring Minnesstugan och Solsheden borgar för fina upplevelser i utemiljön varje dag. Förskolan öppnade i de helt nyrenoverade lokalerna i augusti 2019 och det går 25 barn på förskolan fördelat på två avdelningar. Maten kommer utkört från ett cateringkök och specialkost är möjlig. 

Utomhusmiljön är utmanande och inne finns det goda möjligheter till både lärande och lek. För att kunna utforska områden lite längre bort har vi en elcykel med möjlighet för fyra barn per cykel att lämna förskolegården tillsammans med en pedagog för spännande äventyr.   

Då förskolan är relativt ny lägger vi stor vikt vid förhållningssätt och rutiner. Pedagogerna är lyhörda och ser varje enskilt barn. För att barn ska ha en bra utvecklingskurva krävs tillit och trygghet. Därför är värdegrundsarbetet viktigt för vår verksamhet.  

 

Jag gillar att det känns ombonat, familjärt och mysigt. Personalen är helt fantastisk! Närvarande och trygga! Jag är aldrig orolig när jag åker därifrån.
/Malin Tulin, förälder Olympicaförskolan Gagnef

Jobba med oss

Aktuellt

  • Namnbyte på Asken och Bylegården i Täby
    Förskolorna Askens Montessoriförskola och Bylegårdens förskola i Täby följde med in i Olympicas organsiation i samband...
  • Fler förskoleplatser i Hedemora
    I januari 2020 utökade vi vår verksamhet med ytterligare 50 platser. Vi öppnade avdelningarna Gul och Blå. Detta innebä...
Följ Olympicaförskolan i Gagnef
Olympicaskolan med idrott, lek och rörelse