Olympica
Personal Olympica
Jobba på Olympica

Jobba på Olympica

Vi är den lilla enheten i den stora. Detta innebär att varje förskola/skola har sin unika prägel samtidigt som du har ett stöd av din rektor/skolchef och kollegor från våra olika enheter. Vi arbetar för att du ständigt ska kunna utveckla och förbättra din förmåga att möta varje barn där de är i sin utveckling. Till stor hjälp har du det systematiska kvalitetsarbete som alla våra enheter arbetar efter. Vi arbetar enligt årsklockan där du vet exakt när, var och hur t ex terminsutvärdringar ska ske.
Värdeord Olympica

Ord som samlats in i våra medarbetarenkäter.

Nedan hittar du de tjänster som för närvarande är utlysta

Intresseanmälan kan även skickas via vårt kontaktformulär eller att du mailar respektive ansvarige på de olika förskolorna och skolorna. Kom ihåg att vara noga med att skriva vilken ort du önskar jobba på samt om det gäller skola eller förskola.

Olympicaskolan Hedemora

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Hedemora nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning. Skolan har en tydlig rörelseprofil.

Olympicaskolan & Olympicaförskolan Hedemora

Korttidsvikarie

Just nu behöver vi korttidsvikarier till både förskolan och skolan i Hedemora. Kontakta vår skoladministratör Magdalena Johansson på: magdalena.johansson@olympicaskolan.com eller 0225-256502.

Olympicaskolan Hedemora

Förskollärare

Nu söker vi dig som är behörig förskolelärare. Du är driven och lösningsfokuserad och vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med oss. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ser det systematiska kvalitetsarbetet med dokumentation, reflektion och uppföljning, samt årlig utvärdering och analys av arbetet som en viktig del för att få syn på barns lärande. Du sätter barnens intressen i fokus och du ser utemiljön och fysisk aktivitet som viktiga verktyg i barnens lärande. Du arbetar aktivt och medvetet med att utveckla den pedagogiska miljön så att den blir tillgänglig och inspirerande för barnen och bidrar till deras utveckling.

Olympicaskolan Hedemora

Matematik och NO-lärare

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i årskurs 7–9 i matematik och naturorienterande ämnen. Goda ämneskunskaper är en förutsättning för tjänsten, lika väl som att du är trygg i din roll som lärare och ledare i klassrummet. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där de befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning. På skolan arbetar vi kvalitetsmedvetet genom alla åldrar där du förväntas bidra med din kompetens och ditt engagemang. Beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka är stor.
På Olympica är det en varm och familjär känsla och det känns härligt att få vara en del av den.
/Åsa Nokelainen, barnskötare Olympicaförskolan Gagnef

Kontakt

Isabella Herrström
Rikard Floridan
Louise Proos
Magdalena Johansson
Röd avdelning
Lila avdelning
Grön avdelning
Gul avdelning
Blå avdelning
Magdalena Johansson
Carolina Goldberg
Erica Drugge
Sofia Östman
Rikard Floridan
Olympicaskolan Skålö
Fritidshem
Sörgården
Norrgården
Magdalena Johansson
Annika Theander
Fritidshem
Olympicaskolan Håksberg
Magdalena Johansson
Maria Bjelke
Rikard Floridan
Olympicaförskolan Leksand
Maja Skoglund
Olympicaförskolan Gagnef
Maja Skoglund
Junibacken
Bullerbyn
Stora trädet
Lilla trädet
Isabella Herrström