Olympica
Jobba på Olympica

Jobba på Olympica

Vi är den lilla enheten i den stora. Detta innebär att varje förskola och skola har sin unika prägel samtidigt som du har ett stöd av din rektor/skolchef och kollegor från våra olika enheter. Vi arbetar för att du ständigt ska kunna utveckla och förbättra din förmåga att möta varje barn där de är i sin utveckling.

Till stor hjälp har du det systematiska kvalitetsarbete som alla våra enheter arbetar efter. Vi arbetar enligt årsklockan där du vet exakt när, var och hur t ex terminsutvärderingar ska ske.

Nedan hittar du de tjänster som för närvarande är utlysta!
Intresseanmälan kan även skickas till info@olympica.se. Kom ihåg att vara noga med att skriva vilken ort du önskar jobba på samt om det gäller skola eller förskola.

Olympicaskolan Skålö

Grundskollärare

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-6 till Olympicaskolan Skålö. Som lärare ska du vara en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil och som utstrålar trygghet och säkerhet. Du har förmågan att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje elevs förutsättningar. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med olika ämnesbehörigheter och det är meriterande om du har flera av följande ämnesbehörigheter: engelska, so, idrott, slöjd och hem- och konsumentkunskap.

Olympicaskolan Hedemora

Skolsköterska

Vi söker dig som har en adekvat utbildning (Leg sjuksköterska gärna med VUB öppen hälso- och sjukvård, barnsjuksköterska eller skolsköterskeutbildning) för att jobba som skolsköterska på vår skola i Hedemora. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och driva ditt eget professionsuppdrag och samtidigt vara en kreativ drivande del i elevhälsoteamet. Att du har fokus på kunskapsutvecklingen, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, noggrannhet och flexibilitet är andra egenskaper vi värdesätter.
På våran ”lilla och familjära” förskola känner alla varandra väl, både barn, pedagoger och föräldrar. Här trivs man så bra för vi har en sådan glädje och gemenskap. Det är kul att komma till jobbet varje dag.
/ Lotta Olsson, barnskötare Täby Kyrkby

Kontakt

Skolchef skola
Skolchef förskola
Olympica
Administrativ chef
Skoladministratör
Röd avdelning
Lila avdelning
Grön avdelning
Gul avdelning
Blå avdelning
Skoladministratör
Rektor förskola
Biträdande rektor
Olympicaskolan Skålö
Fritidshem
Sörgården
Norrgården
Skoladministratör
Rektor skola
Fritidshem stora
Fritidshem lilla
Olympicaskolan Håksberg
Skoladministratör
Arbetslagsledare
Rektor förskola
Olympicaförskolan Leksand
Olympicaförskolan Leksand
Rektor förskola
Olympicaförskolan Gagnef
Junibacken
Bullerbyn
Stora trädet
Lilla trädet
Skolchef & rektor förskola