Olympica
Olympicaskolan barn idrott
Jobba på Olympica

Jobba på Olympica

Vi är den lilla enheten i den stora. Detta innebär att varje förskola/skola har sin unika prägel samtidigt som du har ett stöd av din rektor/skolchef och kollegor från våra olika enheter. Vi arbetar för att du ständigt ska kunna utveckla och förbättra din förmåga att möta varje barn där de är i sin utveckling. Till stor hjälp har du det systematiska kvalitetsarbete som alla våra enheter arbetar efter. Vi arbetar enligt årsklockan där du vet exakt när, var och hur t ex terminsutvärdringar ska ske.
Värdeord Olympica

Ord som samlats in i våra medarbetarenkäter.

Nedan hittar du de tjänster som för närvarande är utlysta

Intresseanmälan kan även skickas via vårt kontaktformulär eller att du mailar respektive ansvarige på de olika förskolorna och skolorna. Kom ihåg att vara noga med att skriva vilken ort du önskar jobba på samt om det gäller skola eller förskola.

Olympicaskolan Hedemora

Specialpedagog/speciallärare

Vill du komplettera Olympicaskolans elevhälsa? Vi söker dig som är behörig att arbeta som specialpedagog/speciallärare med ansvar för åk 6-9 och vill arbeta i en skola med en utpräglad rörelseprofil. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och driva ditt eget professionsuppdrag och samtidigt vara en kreativ drivande del i elevhälsoteamet. Att du har fokus på kunskapsutvecklingen, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, noggrannhet och flexibilitet är andra egenskaper vi värdesätter. Kontakta vår rektor Rikard Floridan på rikard.floridan@olympicaskolan.com eller 0225-256506.

Olympicaskolan Hedemora

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

Vårt fritidshem växer. Vill du komplettera arbetslaget på Olympicaskolan i Hedemora nästa termin? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet och/eller dig som är fritidspedagog eller behörig för att arbeta i fritidshemmet. Som ansvarig för fritidshemmet har du förmågan att anpassa verksamheten och undervisningen efter behov och förutsättningar. Du är en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du har god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstrålar trygghet och säkerhet. Som anställd på Olympicaskolan har du en positiv attityd och ser möjligheter. För en tillsvidareanställning har du en adekvat utbildning. Skolan har en tydlig rörelseprofil.

Olympicaskolan & Olympicaförskolan Hedemora

Korttidsvikarie

Just nu behöver vi korttidsvikarier till både förskolan och skolan i Hedemora. Kontakta vår skoladministratör Magdalena Johansson på: magdalena.johansson@olympicaskolan.com eller 0225-256502.
På Olympica är det en varm och familjär känsla och det känns härligt att få vara en del av den.
/Åsa Nokelainen, barnskötare Olympicaförskolan Gagnef

Kontakt

Isabella Herrström
Rikard Floridan
Louise Proos
Magdalena Johansson
Röd avdelning
Lila avdelning
Grön avdelning
Gul avdelning
Blå avdelning
Magdalena Johansson
Carolina Goldberg
Erica Drugge
Sofia Östman
Rikard Floridan
Olympicaskolan Skålö
Fritidshem
Sörgården
Norrgården
Magdalena Johansson
Annika Theander
Fritidshem
Olympicaskolan Håksberg
Magdalena Johansson
Maria Bjelke
Rikard Floridan
Olympicaförskolan Leksand
Maja Skoglund
Olympicaförskolan Gagnef
Maja Skoglund
Junibacken
Bullerbyn
Stora trädet
Lilla trädet
Isabella Herrström