Olympica
Jobba på Olympica

Jobba på Olympica

Vi är den lilla enheten i den stora. Detta innebär att varje förskola och skola har sin unika prägel samtidigt som du har ett stöd av din rektor/skolchef och kollegor från våra olika enheter. Vi arbetar för att du ständigt ska kunna utveckla och förbättra din förmåga att möta varje barn där de är i sin utveckling.

Till stor hjälp har du det systematiska kvalitetsarbete som alla våra enheter arbetar efter. Vi arbetar enligt årsklockan där du vet exakt när, var och hur t ex terminsutvärderingar ska ske.

Nedan hittar du de tjänster som för närvarande är utlysta!
Intresseanmälan kan även skickas till info@olympica.se. Kom ihåg att vara noga med att skriva vilken ort du önskar jobba på samt om det gäller skola eller förskola.

Olympicaförskolan Gagnef

Barnskötare

Vi söker dig som är en engagerad och nyfiken utbildad barnskötare. Som barnskötare har du tillsammans med arbetslaget ansvar för den pedagogiska undervisningen och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Olympica har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. En stor del av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktat samt att du arbetar kvalitetsmedvetet mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Är du intresserad att börja hos oss eller har du funderingar kring tjänsten? Kontakta rektor Carola på carola.michaelsdotter@olympica.se

Olympicaskolan Hedemora

Skolsköterska

Vi söker dig som har en adekvat utbildning (Leg sjuksköterska gärna med VUB öppen hälso- och sjukvård, barnsjuksköterska eller skolsköterskeutbildning) för att jobba som skolsköterska på vår skola i Hedemora. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och driva ditt eget professionsuppdrag och samtidigt vara en kreativ drivande del i elevhälsoteamet. Att du har fokus på kunskapsutvecklingen, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, noggrannhet och flexibilitet är andra egenskaper vi värdesätter.

Olympicaförskolan Hedemora

Förskollärare

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare till Olympicaförskolan Hedemora. Som förskollärare har du ansvar för det pedagogiska arbetet och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan. Du ansvarar även för att driva arbetslagets arbete i riktning mot målen. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ verksamhet i samarbete med arbetslaget och i dialog med vårdnadshavare. Vi söker förskollärare med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar. Vår rörelseprofil är i fokus och en stor del av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus. Är du intresserad att börja hos oss eller har du funderingar kring tjänsten? Kontakta rektor Carolina på carolina.goldberg@olympica.se

Jobba hos oss

Timvikarie

Vi söker timvikarier till våra förskolor och skolor. Har du möjlighet att hoppa in och jobba på kort varsel? Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter:

Olympicaförskolan & Olympicaskolan Skålö: angela.knutsson@olympica.se

Olympicaförskolan Gagnef & Leksand: carola.michaelsdotter@olympica.se

Olympicaförskolan Hedemora: carolina.goldberg@olympica.se

Olympicaförskolan Håksberg: carola.michaelsdotter@olympica.se

Olympicaförskolan Täby Centrum & Täby Kyrkby: isabella.herrstrom@olympica.se

Olympicaskolan Hedemora: magdalena.johansson@olympica.se

Olympicaskolan Håksberg: maria.bjelke@olympica.se

 

Jobba hos oss

Lokalvårdare Olympicaförskolan Leksand och Gagnef

Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra fint. Just nu söker vi lokalvårdare till våra förskolor i Leksand och Gagnef. Arbetstiden är 60% av heltid med möjlighet att utökas för hantering av caterad mat samt disk.

Är du intresserad att börja hos oss eller har du funderingar kring tjänsten?

Kontakta rektor Carola Michealsdotter på carola.michaelsdotter@olympica.se eller på 073-866 98 15.

På våran ”lilla och familjära” förskola känner alla varandra väl, både barn, pedagoger och föräldrar. Här trivs man så bra för vi har en sådan glädje och gemenskap. Det är kul att komma till jobbet varje dag.
/ Lotta Olsson, barnskötare Täby Kyrkby

Kontakt

Skolchef skola
Skolchef förskola
Olympica
Administrativ chef
Skoladministratör
Röd avdelning
Lila avdelning
Grön avdelning
Gul avdelning
Blå avdelning
Skoladministratör
Rektor förskola
Biträdande rektor
Olympicaskolan Skålö
Fritidshem
Sörgården
Norrgården
Skoladministratör
Fritidshem stora
Fritidshem lilla
Olympicaskolan Håksberg
Skoladministratör
Arbetslagsledare
Rektor förskola
Olympicaförskolan Leksand
Rektor förskola
Olympicaförskolan Gagnef
Junibacken
Bullerbyn
Stora trädet
Lilla trädet
Skolchef & rektor förskola