Olympica
Jobba på Olympica

Jobba på Olympica

Vi är den lilla enheten i den stora. Detta innebär att varje förskola och skola har sin unika prägel samtidigt som du har stöd av din rektor/skolchef och kollegor från våra olika enheter. Vi arbetar för att du ständigt ska kunna utveckla och förbättra din förmåga att möta varje barn där de är i sin utveckling.

Till stor hjälp har du det systematiska kvalitetsarbete som alla våra enheter arbetar efter. Vi arbetar enligt årsklockan där du vet exakt när, var och hur t ex terminsutvärderingar ska ske.

Nedan hittar du de tjänster som för närvarande är utlysta!
Intresseanmälan kan även skickas till info@olympica.se. Kom ihåg att vara noga med att skriva vilken ort du önskar jobba på samt om det gäller skola eller förskola.

Olympicaförskolan Skålö

Förskollärare

VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken legitimerad förskollärare. Du ansvarar för att driva arbetslagets arbete i riktning mot målen. Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ verksamhet i samarbete med arbetslaget och i dialog med föräldrar. Vi ser utemiljön som viktig resurs och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs just utomhus, både på gården och i skogen. Vi erbjuder friskvårdstillägg, pedagogiska måltider och arbetskläder för utomhusbruk. Kompetensutveckling sker löpande.
På våran ”lilla och familjära” förskola känner alla varandra väl, både barn, pedagoger och föräldrar. Här trivs man så bra för vi har en sådan glädje och gemenskap. Det är kul att komma till jobbet varje dag.
/ Lotta Olsson, barnskötare Täby Kyrkby

Kontakt

Skolchef skola
Skolchef förskola
Olympica
Administrativ chef
Skoladministratör
Röd avdelning
Lila avdelning
Gul avdelning
Blå avdelning
Skoladministratör
Rektor förskola
Biträdande rektor
Rektor skola
Olympicaskolan Skålö
Fritidshem
Sörgården
Norrgården
Skoladministratör
Junibacken
Bullerbyn
Stora trädet
Lilla trädet
Skolchef & rektor förskola
Skolchef & rektor förskola
Rektor skola
Skoladministratör
Arbetslagsledare
Rektor förskola
Rektor förskola