Olympica
Välkommen till Olympicaförskolan!

Olympicaförskolan i Skålö

Olympicaförskolan Skålö ligger naturskönt med fantastiska omgivningar där naturen är en självklar del av den pedagogiska verksamheten. De vackra omgivningarna, skolbyggnaden och förskolornas två avdelningar, Norrgården och Sörgården, skapar en genuin Bullerbykänsla.

Förskolan har ca 30 barn fördelat på två avdelningar. Vi grundar naturligtvis vår verksamhet på läroplanens mål, där vi utgår från barnens intressen och behov i vårt arbete. Då Olympicas profil är Idrott, lek och rörelse erbjuds varje vecka rörelselekar i form av bland annat hinderbana, dans och gympa.

Vi bedriver stora delar av den pedagogiska verksamheten ute. Varje vecka besöker vi skogen men leker och lär även på de stora ängarna eller på vår gård. Till vintern finns skidutrustning så barnen får möjlighet att prova det.

Tack vare Olympicas egen minibuss hittar vi även på andra utflyktsmål, såsom biblioteksbesök, andra lekplatser eller studiebesök. Våra vårdnadshavare har möjlighet att följa barnets utveckling genom vår lärplattform.

Förskolan får hemlagad mat som tillagas av vår kock i skolans lokaler, specialkost erbjuds.

Barn som går på Olympicaförskolan har förtur när det är dags att börja förskoleklass.

Följ oss gärna på Facebook för att se en del av barnens vardag.

 

Passa gärna på att se vår film om förskolan i Skålö

Här kan du följa med vår rektor Annika Theander när hon, tillsammans med Anna, berättar om hur det är att gå på Olympicaförskolan i Skålö.

 

 

 

Jobba med oss

Vi behöver vikarier till vår verksamhet då någon av den ordinarie personalen är borta.

Kontakta gärna vår rektor, Annika Theander, annika.theander@olympicaskolan.com med en intresseanmälan för att jobba hos oss.

Är du förskollärare så vill vi också ha kontakt med dig.

Aktuellt

  • Timvikarie
    Vi söker timvikarier till våra förskolor och skolor. Har du möjlighet att hoppa in och jobba på kort varsel? Varmt välk...
  • Domänbyte
    Hej! I sommar har vi bytt domän för alla e-mailadresser, vilket innebär att vi har gått från till exempel info@olym...
Följ Olympicaförskolan i Skålö
Olympicaskolan med idrott, lek och rörelse