Olympica
Olympicaskolan barn idrott
Välkommen till Olympicaskolan!

Olympicaskolan i Håksberg

Olympicaskolan i Håksberg öppnade i augusti 2019. Skolan skulle läggas ner, men en mycket aktiv föräldraförening och ett bra politiskt klimat lade grunden till att vi kunde skicka in vår ansökan till skolinspektionen, den beviljades och arbetet med att ta över skolan sattes igång. Idag går det över 100 barn på skolan. Skolans personal är mycket engagerad i verksamheten och har god kännedom om skolan då de flesta arbetade där innan det blev en Olympicaskola. Skolan ligger perfekt till för att gå upp i vad vi kallar “skolskogen” där lektioner hålls varje vecka.

Föräldraföreningen har också byggt ett mycket fint uteklassrum som används flitigt. Utomhusrink för skridskoåkning ligger runt knuten, så vi kan garantera att vi lever upp till vår rörelseprofil! Vi arbetar flitigt med vårt kvalitetsarbete för att säkerställa att ditt barn når kunskapskraven och basen ligger i vårt värdegrundsarbete där trygghet och gemenskap ligger som en grund för att kunna inhämta kunskaper. 

Här kommer några filmer från oss på Olympicaskolan i Håksberg

Följ med vår rektor Rikard Floridan när han berättar om skolan, eller Tina och Monica när de berättar om förskoleklassen. Vi har också med föräldrarnas tillstånd fått förmånen att filma Uno och Wilma när de berättar om hur det är att gå på skolan.

 

 

 

Jobba med oss

Är du intresserad av Olympica? Hör av dig till oss!

Aktuellt

  • Invigning nya lokaler
    Olympicaförskolan i Leksand har flyttat till nya lokaler i Majorshagen. I måndags var det äntligen dags för invigning!...
  • Gott Nytt År
    Vi vill passa på att tacka alla barn, elever, vårdnadshavare och vår fantastiska personal för ett år fyllt med kunskap,...
Följ Olympicaskolan i Håksberg
Olympicaskolan med idrott, lek och rörelse