Olympica
Olympicaskolan barn idrott
Välkommen till Olympicaskolan!

Olympicaskolan Håksberg

Olympicaskolan Håksberg har nära till vacker natur. Det går 120 elever här i årskurserna F-6. I augusti 2019 öppnade Olympica skolan (som skulle läggas ned av kommunen pga för låga elevunderlag). Olympicas profil är "idrott, lek och rörelse" och genomsyrar all undervisning. Utelektioner är väldigt förekommande hos oss.

Kunskapskraven läggs in i Infomentor, där kan varje vårdnadshavare följa sitt barns utveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att ständigt höja vår kvalité och utvecklas. Olympicas kvalitetsarbete och värdegrunsarbete ligger till grund för allt.

Skolan har ett gott samarbete med den aktiva föräldrarföreningen. Till exempel har föräldrarföreningen byggt ett fint uteklassrum som används flitigt.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att se en del av elevernas vardag.

Kika gärna på våra filmer om hur det är hos oss på skolan i Håksberg.

Följ med när Rikard berättar om skolan samt när Tina och Monica berättar om förskoleklassen. Eleven Uno berättar om hur det är att gå på skolan (med vårdnadshavarnas tillstånd).

Uppdatering VT23: vänligen notera att personalens ansvarsområden kan ha förändrats sedan inspelningen av filmen ovan.

Jobba med oss

Är du intresserad av Olympica? Hör av dig till oss!

Aktuellt

  • Invigning av Olympicaförskolan Marnäs
    Vi säger tack till alla som kom och firade med oss i onsdags under invigningen av vår nybyggda förskola i Marnäs! Så ro...
  • Välkomna!
    Vi hälsar alla elever och barn varmt välkomna tillbaka! Vi hoppas att ni haft en riktigt härlig sommar och att ni nu kä...
Följ Olympicaskolan Håksberg
Olympicaskolan med idrott, lek och rörelse